Togg T10X'in 0 faizli kampanyasında yeni gelişme

TAKİP ET

Türkiye'nin yerli otomobili Togg T10X için başlatılan kredi kampanyası yeniden düzenlendi. %0 faizli 12 ay ve düşük faizli 30 ay kredi fırsatı uzatıldı ve artık tüm Togg T10X versiyonları için geçerli hale getirildi.

Togg, geçen ay başlatılan kampanyayı genişleterek, önce yalnızca Togg T10X V2'nin uzun menzilli versiyonunu kapsayan kredi kampanyasını, şimdi ise tüm modelleri içerecek şekilde düzenledi.

Togg'un açıklamasına göre, Mayıs ayında geçerli olacak kredi kampanyasında, T10X V2 uzun menzil yanı sıra T10X V1 uzun menzil ve V1 standart menzil dahil olmak üzere tüm Togg versiyonları için anlaşmalı bankalarda 800 bin TL'ye kadar 12 ay %0 faiz veya 30 ay %1,99 faiz fırsatı sunulacak. Ancak kampanyanın sınırlı sayıda T10X için geçerli olduğu belirtiliyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyenler, Togg'un mobil uygulaması Trumore üzerinden 7/24 sipariş verebilecekler. Artık Togg T10X için çekiliş yapılmayacak, müşteriler istedikleri zaman aracı satın alabilecek ve sipariş sırasına göre teslimat takvimi belirlenecek. Ayrıca aracın tahmini teslimat süresi de Trumore üzerinden önceden görülebilecek.

Geçen ay gelen 1.4.0 güncellemesiyle birlikte Togg'a pek çok yenilik eklendi. Uygulamalar tam ekran boyutunda gösterilebilir hale getirildi, tema rengi değiştirilebilir oldu ve PIN ile oturum açma seçeneğine ek olarak yüz tanıma sistemiyle oturum açma özelliği getirildi. Kullanıcılar artık 4 farklı profil ekleyebiliyorlar, böylece her kullanıcı için kişiselleştirilmiş tercihler hatırlanıyor. Ayrıca dairesel kumandaya hızlı erişim özelliği eklendi, zemin görüntüleme teknolojisiyle park esnasında güvenlik sağlanıyor ve klimaya planlama özelliği getirildi. Trumore üzerinden aracın şarj seviyesi, lastik basıncı ve konumu gibi bilgilere de artık erişilebiliyor.