HUAWEI MateBook 14 satışta: İşte fiyatı

TAKİP ET

Huawei, yeni dizüstü bilgisayarı HUAWEI MateBook 14'ü Türkiye'de piyasaya sürdü. İşte bu dikkat çekici cihazın öne çıkan özellikleri ve fiyatı...

HUAWEI MateBook 14, ince çerçeveleri ve çerçevesiz klavyesiyle şıklığıyla öne çıkıyor. Yeşil renk seçeneğiyle sunulan cihaz, sadece 14,5 mm kalınlığında ve 1,31 kg ağırlığında. Hafif alüminyum alaşımdan üretilen bu dizüstü bilgisayar, taşınabilirliğiyle kullanıcılarına kolaylık sağlıyor.

Cihaz, 2.8K OLED dokunmatik ekrana sahip. TÜV Rheinland Göz Konforu sertifikalı ekran, düşük mavi ışık yayılımı sayesinde göz sağlığını koruyor. 3:2 en boy oranına sahip ekran, yüzde 91 ekran-gövde oranı sunarak geniş bir görüntüleme deneyimi sağlıyor.


HUAWEI MateBook 14, 40W TDP'ye sahip Intel Core Ultra işlemcisi ile yüksek performans vadediyor. Hızlı şarj protokollerini destekleyen 70 Wh batarya, güç tasarruf moduyla 19 saate kadar 1080p video oynatma imkanı sunuyor.

MateBook 14, diğer Huawei dizüstü bilgisayarlar gibi Super Device özelliği ile donatılmış durumda. Huawei'nin yapay zeka teknolojileri, görüşme ve toplantılarda ses kalitesini, arka planı ve kamera açısını optimize edebiliyor. Cihazın sunduğu diğer avantajlar arasında parmak izi ile kimlik doğrulama, tam boyutlu ayarlanabilir arka aydınlatmalı klavye ve HUAWEI Metaline Anten bulunuyor.

42.999 TL fiyatla satışa sunulan HUAWEI MateBook 14, Huawei Online Mağaza'da kullanıcıların beğenisine sunuldu. Cihazı satın alanlar, 1 yıl uzatılmış garanti, 4.999 TL değerinde FreeBuds 5i hediyesi ve AMB14PR2500 kupon kodu ile 2500 TL indirim fırsatından yararlanabiliyor.

HUAWEI MateBook 14 Huawei FreeBuds 5i